Meséljétek el a történeteteket!

Legyél Te is képregényhős! Mindenkinek van egy története, mi pedig megörökítjük.
Személyre szabott ajándék, ha valami igazán egyedit és különlegeset szeretnél
– Esküvői köszönetajándék
– Évfordulós ajándék
– Keresztelő ajándék
– Születésnapi ajándék
– Fényképes ajándék
… amire csak el tudod képzelni!

Köszönetajándék

Ha egybekeltek, a saját utatok eggyé válik. Lezárul egy korszak, eljön az esküvő napja, amely után egy család lesztek. Kell-e tökéletesebb kiegészítő egy esküvőre, mint a Ti történetetek, ami ezen a napon csúcsosodik ki? Dísze az esküvőtöknek, köszönetajándékként örök emlék a családtagok, vendégek részére, amit bármikor jó megnézni.

De hogyan is jelenítjük meg? Történeteteket elkészítjük Nektek egyedi képregényként, és legyártjuk bekeretezett képként. Az esküvőtökön köszöntheti a vendégeket, később a lakásotokban kirakva örök emlékül szolgálhat. Valami, amire rápillantva mindig eszetekbe juthat, miért is szeretettek egymásba.

A személyre szóló egyedi képregényeteket elkészítjük köszönetajándék formájában is, amit a vendégek asztalához tehettek emlékezetesebbé téve életetek nagy napját! Egy kedves ajándék, amit magukkal vihetnek örök emlékül arról a napról, amikor utatok eggyé vált.

És mit kell Nektek tennetek ehhez? Csak annyit, hogy elküldtök számunkra pár képet magatokról, egy rövid, pár soros leírást arról, hogyan ismerkedtetek meg és jutottak el odáig, hogy egymást választjátok életetek párjául. A többit mi csináljuk.

Születésnapra

A legfontosabb esemény mindenki életében a gyermek születése. Mutassátok őt be különleges módon, ami örök emlékül szolgálhat nem csak Nektek, hanem Neki is. Mikor felnő, biztosan örömmel fogja megnézni különleges keresztelői meghívóját vagy születésnapi kártyáját. Mi egyedi képregényt varázsolunk Nektek a képeitekből, amit garantáltan mindenki mosolyogva fog majd a kezében.

 

Call Now Button
© 2022 Történetünk.hu | +36 70 317 1139 | elmeselem@tortenetunk.hu | kapcsolat