Csomagok és Árak

Az alapcsomagok tartalmát minimális rendelésre alakítottuk, ha ennél többre van szükségetek, azt egyedileg árazzuk. Előfordulhat, hogy szeretnétek mondjuk az örömszülőknek is keretezett képet ajándékozni és több vendéget vártok, mint a csomagban szereplő szűk kör. Ebben az esetben természetesen az alapcsomagon felüli mennyiség egyedi árazást kap. Ez nagyságrendileg kevesebb mint a csomagár, aminek legnagyobb részét a kreatív tervezés és megvalósítás teszi ki.


Esküvői kártyanaptár
– akár év közben is:  9 900.- Ft / 50 db

Legyen piros betűs ünnep az esküvőtök napja! Ajándékozzatok egyedi kártyanaptárt barátaitoknak, amiben esküvőtök dátuma piros betűs ünnepként szerepel. Így biztos, hogy senki sem felejti el a nagy nap dátumát!

Saját kártyanaptárotok különleges kiegészítője lehet a meghívótoknak, olyan, amire biztos, hogy mindenki emlékezni fog! Ehhez nem kell mást tennetek, csak egy fotót küldeni, leírni az esküvőtök dátumát, és mi el is készítjük számotokra.

 

Esküvői csomag: 43 800,- Ft / kreatív képregény elkészítése és egy kis méretű (A4 210 x 297 mm) kép. Amennyiben köszönőkártyát is kértek hozzá, 50 db ára  (7 400 Ft (ettől magasabb mennyiségre is lehetőség van, annak ára mennyiségtől függően egyedileg alakul)

Az esküvői csomag tartalmazza a saját, személyes képregényetek elkészítését, amit -amellett, hogy elektronikus formában a rendelkezésetekre bocsátunk- elkészítünk bekeretezett kép formájában és köszöntőkártyaként is..

 

Kártya gyermeketek adataival:  9 900.- Ft / 10 db

Add hírét gyermeketek érkezésének kártyával, aminek egyik oldalán a kicsi képe, a másikon pedig az adatai szerepelnek. Garantáltan a családtagok, nagyszülők tárcájában fog kikötni! Vagy készíts személyes, születésnapi kártyát, amin szintén a fotója, és életének fontosabb állomásai szerepelnek.

 

Születésnapi vagy keresztelői csomag: 43 800.- Ft / kreatív képregény elkészítése és egy kis méretű (A4 210 x 297 mm) kép.

Díszítsétek lakásotokat gyermeketek történetével, vagy adjátok ajándékba a büszke nagyszülők számára!

Lakásdekorációs csomag: 43 800.- Ft + 6 900.- Ft/m2 fali matrica nyomtatás
Szeretnéd igazán egyedivé varázsolni lakásotokat? Minden lakás vagy ház a benne élőktől válik igazán egyedivé. Díszítsd a lakásotokat a történetetekkel!