Küldj képeket


Attól függően milyen alkalomra szánod

a képregényt, válassz ki néhány képet és küldd el! Esküvői köszönetajándéknál, évfordulóra vagy születésnapra érdemes évekkel korábbi képeket is keresni, hogy igazán hiteles legyen a végeredmény.

A képregény 7-8 képkockából fog állni, ezt mindenképpen vedd figyelembe! A képek többségén közösen szerepeljetek, de lehetőleg legyen mindkettőtökről olyan is, amin egyedül vagytok. A tapasztalatunk szerint 20-25 kép közül már ki tudjuk választani azt, ami a legjobban passzol egymáshoz és a képregény stílusához. Persze ha ennél kevesebb van, az sem tragédia, viszont akkor fontos, hogy azok a képek valóban jók és használhatók legyenek.

Ne feledd,

az elkészült képregény minőségét nagyban fogja befolyásolni a rendelkezésünkre álló képek minősége, ezért ha lehet, törekedjetek a jó minőségű, egységesen megvilágított képek kiválasztására. Ha bizonytalan vagy, hogy mely képek fognak a legjobban mutatni, fordulj hozzánk bizalommal és segítünk a kiválasztásban!

Ha pedig úgy érzed nincsenek megfelelően használható képeitek, vagy inkább szeretnél profibb megjelenést, gyertek el hozzánk fotózásra! Itt egy jegyes fotózás keretében feleleveníthetitek a megismerkedésetek sztoriját, mi lefotózunk hozzá titeket. Ez esetben egy komplett portfóliót is kaptok tőlünk.