Termékeink

Különleges ajándék, különleges embereknek!

Ha igazán különleges ajándékot keresel, megtaláltad! Fényképeitek alapján elkészítjük saját egyedi képregényeteket. Több mint egy egyszerű fényképes ajándék, ezek a megörökített éveitek.  Csak néhány ötlet a felhasználásra

születésnapi ajándék
évfordulós ajándék
esküvői köszönetajándék
karácsonyi vagy Valentin-napi ajándék
fényképes ajándék helyett képregény

Ha megvan a különleges alkalom,  mi egyedi és igazán személyes ajándékot készítünk. Esküvőt terveztek? Akár az esküvői meghívón is szerepelhet kettőtök története, de ha esküvői köszönetajándékot gyártunk belőle, még az esküvő után is szívesen forgatják a vendégeitek.

De különleges ajándék lehet a párod részére, mint évfordulós ajándék az eltelt éveitek összegzése bekeretezett képként. Amellett, hogy meghitt hangulatot varázsol az otthonotokba, egy-egy nehezebb hétköznap során arra is emlékeztet, hogy miért szerettetek egymásba. Korábbi ügyfeleink tudnak mesélni olyan történetet, amikor ez segítette a kibékülést egy nagyobb mosolyszünet során… 🙂 De persze ne legyen ilyen alkalom!

A felhasználásnak csak a fantáziád szab határt! Egyéb formában szeretnéd felhasználni? Csak szólj és megvalósítjuk Neked!

© 2018 Történetünk.hu | +36 70 317 1139 | elmeselem@tortenetunk.hu | kapcsolat